Leikitäänkö yhdessä?

Ystävyyssuhteet ovat tärkeitä – sekä oikeassa maailmassa että verkossa. Juuri verkossa inspiroidumme toisistamme, kuulemme uusia asioita toistemme elämästä, nauramme yhdessä ja toisillemme, ja on myös hauskaa seurata toisiamme ajan kuluessa, riippumatta siitä, asummeko lähellä toisiamme vai olemmeko ajan ja paikan erottamia.

Haluatko olla ystävämme?

  • Instagramissa? Täällä voit inspiroitua siitä, miten leikität lapsesi viisaammaksi ja SINÄ voit inspiroida meitä näyttämällä teidän leikkinne. Käytä vain hashtagia # XX
  • Facebookissa? Täällä näet myös paljolti sen, mitä jaamme Instagramissa. Mutta sen lisäksi käytämme Facebookia, kun etsimme leikkitestaajia (lelutestaajia), kun järjestämme kilpailuja ja kerromme hyvistä uutuuksistamme sekä yhteistyökumppaneistamme.
  • YouTubessa? Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa... Ja videot kertovat enemmän kuin kuvat. Haluatko omin silmin NÄHDÄ, miltä verkkokauppamme uusimmat lelut näyttävät, kuulostavat? Tämä on se paikka, jossa tapahtuu :-)
  • Kirjekamuna? Kuulisimme mieluusti sinusta, omista kokemuksistasi tai ehdotuksistasi meille, aloitteista tai uusista tuotteista. Ehkä olet käynyt muilla mailla ja nähnyt jännittäviä leluja, joita ilman emme voi elää? Kirjoita meille osoitteeseen XX – odotamme innolla.
    Haluatko kertoa meistä?
  • Jos haluaisit tehdä yhteistyötä kanssamme, niin ihan vain tiedoksesi: tunne on molemminpuolinen :-) Me arvostamme suuresti – ja olemme kiitollisia – kaikesta yhteistyöstä lehtien, kollegoiden, verkkosivujen, ammattilaisten ja bloggaajien kanssa. Kaikenlainen maininta on arvokasta PR:ää ja toimitammekin ilolla parhaat mahdolliset kuvat upeista tuotteistamme.

Siispä: Haluaisitko kirjoittaa meille sähköpostia osoitteeseen XX sisällyttäen mahdollisimman paljon yksityiskohtia yhteistyöstä: miksi haluat tehdä yhteistyötä Leluakatemian kanssa – ja miksi koet, että yhteistyö olisi hyväksi meille sekä sinulle. Nimittäin ajattelemasi lähtökohta on (meistä) paras tapa aloittaa yhteistyö...

Kerro mieluusti esimerkkejä aikaisemmista onnistuneista yhteistöistäsi, kampanjoista, giveaways-tuotteista, blogipostauksista ja tapahtumista. Olemme pelkkänä korvana :-)


Haluatko työskennellä kanssamme?

Avoimet työpaikat näet alta. Jos et löydä mitään, tarkoittaa se, ettemme tarvitse juuri nyt Leikkitätejä- tai setiä... Mutta jos sinulla on muita taitoja, joita uskot meidän tarvitsevan, otamme sinulta mieluusti vastaan avoimen hakemuksen, jossa kerrot miten voit olla osa perhettämme ja taloamme, missä olet hyvä ja mistä pidät. Tallennamme hakemuksesi ja otamme sen esiin, kun on tarve laajentaa perhettämme – ja sitten soitamme ja kysymme, haluatko edelleen leikkiä kanssamme?

Kaikki avoimet paikat julkistetaan täällä sekä Facebook-profiilissamme, joten pidä myös sitä silmällä.

 

Haluatko näyttää meille jotakin?

Olemme erittäin avoimia ehdotuksille valikoimamme laajentamiselle uusilla leluilla tai verkkokauppamme parannusehdotuksille. Soita siis numeroon XX tai kirjoita XX, jos sinulla on jotain sydämelläsi tai haluat näyttää meille jotain, jota ilman emme voi olla.

Haluatko uutiskirjeen?

Meidän sydämemme lyö hyvän ja kehittävän lelun puolesta. Leikki, joka stimuloi kehoa ja mieltä, ja samalla on hauskaa lapsellesi. Siis: Leikitä lapsesi fiksummaksi…

Jaamme tämän kanssasi uutiskirjeessämme. Eli sen lisäksi, että esittelemme sinulle upean opettavaisia leluja, hemmottelemme sinua laajalla tuntemuksellamme lasten kehityksestä ja stimuloinnista leikin avulla.

Lelujen tulee kehittää ja haastaa lapsen kehoa ja mieltä. Sellainen on mielestämme hyvä lelu.

Haluatko tehdä toivelistan?

Olemme kuulleet, että addwish on sellainen, jota itse Joulupukkikin seuraa. Ja ajattelimme, että jos se kelpaa hänelle, on se hyvä myös meille.

Sivustolla addwish voit seurata koko perheen toiveita. Ei vain toiveita Leluakatemiasta, mutta myös isän nenäkarvatrimmerin, äidin lentolupakirjan... Kyllä, jopa Kählerin maljakko Aino-tädille mahtuu listaan... Ja toivelistoja voidaan käyttää niin jouluun, syntymäpäiviin, ristiäisiin, vauvakutsuihin ja kaiken maailman juhlallisuuksiin.

Super cool ja uskomattoman helppoa – kyllä, voit tuosta vain lähettää toivelistan verkossa tai Facebookin kautta heille, jotka tarvitsevat sen.

Vältät lahjanvaihtourakan, sillä listan vastaanottajat voivat ruksata listalta ne asiat, jotka he ostavat sinulle, ILMAN, että näet tämän – joten vältyt viideltä potkulaudalta ja kolmelta säästöpossulta. Win-win.

Miten se toimii?

Kun löydät tuotteen sivuiltamme, klikkaat vain ”Lisää tuote toivelistalle”. Näin valittu lelu lisätään addwish-toivelistallesi... Sinun tulee tietysti ensin luoda käyttäjäprofiili addwish-palveluun – voit tehdä sen KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.

addwish-palvelun käyttö on helppoa ja ILMAISTA – etkä saa kaikenlaisia mainoksia muilta yrityksiltä. Luo addwish-profiili tietokoneella, tabletilla tai puhelimella (heiltä löytyy myös sovellus).


Kilpailut

Me RAKASTAMME kilpailuja ja järjestämme niitä tasaisin väliajoin. Nopein tapa tietää kilpailuista on ystävystyä kanssamme.
Seuraa meitä FACEBOOKISSA tai INSTAGRAMISSA. Siellä julkaisemme kilpailumme, joissa voit esim. Voittaa jotain ihanista, opettavaisista leluistamme tai lahjakortin verkkokauppaamme.