Tietoa Leluakatemiasta

Leikinakatemia

Tervetuloa verkkokauppaamme! Löydät Leluakatemiasta opettavaisia ja kehittäviä laatuleluja

Leluakatemia.fi on tanskalaisomisteinen verkkokauppa, jonka kotipaikka on Tanska, ja joka keskittyy opettavaisiin ja kehittäviin laatuleluihin.

Kun omistajat Ann & Jane avasivat Leluakatemian vuonna 2005, oli heidän visionaan tehdä mahdolliseksi vanhemmille ostaa leluja, jotka kehittävät heidän lastensa valmiuksia. Tuolloin sellaisia oli mahdollista saada vain ulkomailta, tai niitä myytiin vain kouluille ja instituutioille.

Perustajat uurastivat tavoitteensa eteen sitkeästi, ja nyt yritys on kasvanut monella Leikkitädillä (ja sen puoleen myös -sedällä) lisää. Nykyään Leluakatemian verkkokauppa on suurin alallaan: Leluja, joilla lapset kehittyvät leikkien.

Lue alta lisää meistä, yrityksestämme ja arvoistamme.

Visiomme:

Olemme verkkokauppa, jolla on selkeä ajatus siitä, mikä vaikuttaa positiivisesti lasten kehitykseen. Kantamme on johdonmukainen, ja sillä on suuri merkitys sille, minkälaisia leluja olemme sisällyttäneet valikoimaamme.

Leluakatemiasta löydät oikeastaan vain leluja ja kehittäviä välineitä, jotka kehittävät lasten taitoja ja joilla on 100 % turvallisia leikkiä. Jos lelua käytetään, huolletaan ja säilytetään kunkin tuotteen ohjeiden mukaisesti, voit olla täysin varma siitä, että lapsesi saa ainoastaan positiivisia kokemuksia meiltä ostetusta lelusta.

Muotoilimme vuosia sitten Leluakatemian seitsemän vinkkiä hyvään ja kehittävään lapsuuteen.

Voit lukea ne tästä:

  1. Lapset satuttavat itsensä – he vuotavat verta, saavat naarmuja, itkevät. Jos suojaamme leikkipaikkoja, lastenhuoneita ja lasten ympäristöä liikaa, viemme lapsiltamme mahdollisuuden tärkeään oppimiseen. Joka kerta, kun lapset satuttavat itsensä, heidän kehoonsa rekisteröityy tärkeää tietoa. Tietoa, josta ajan myötä tulee kokemuksia. Tietoa heidän rajoitteistaan ja siten tietoa heidän seuraavasta kehitysvaiheestaan.
  2. Lasten ei pidä (aina) antaa voittaa. Lastemme tulee oppia käsittelemään häviötä. Useat tutkimukset osoittavat, että he, jotka pääsevät tappion yli, pärjäävät elämässä. Jos annamme lastemme aina voittaa, kokevat he sen sijaan ensimmäisen häviönsä kodin ulkopuolella, jolloin emme voi opastaa heitä siinä, miten vastoinkäymisistä toivutaan.
  3. Meidän tulee opettaa lapsistamme itsenäisiä kunkin ikä- ja kehitysvaiheen mukaisesti. Kengännauhojen solminta, vuoron odottaminen, leivän voitelu, kuunteleminen, keskusteluihin osallistuminen, pyöräily, myötätunnon osoittaminen. Jos lapsemme osaavat nämä asiat, on koulunaloitus heille paljon helpompaa, koska he voivat keskittyä kaikkeen tärkeään ilman, että he jäävät pahnan pohjimmaisiksi.
  4. Meidän tulee tarjota lapsille sopivan haastavia tehtäviä, kuten filosofi Humberto Maturana on muotoillut. Lasten aistien ja motoriikan stimuloinnin tulee tapahtua hyvin hienovaraisesti ja tasapainoisesti. Lapselle ei tule antaa liian vaikeaa tehtävää, joka saa hänet lannistumaan. Tehtävän tulee kuitenkin olla sopivan tasoinen, niin että se edelleen tuntuu haasteelta. Kokemuksemme mukaan lapset osaavat paljon enemmän, kuin vanhemmat luulevat. Kun lapsesi saa paljon rakastavaa tukea matkan varrella, voit nostaa rimaa korkeammalle.
  5. Lika opettaa. Mitä enemmän lapsesi sotkee päivän aikana, sitä enemmän hän oppii. Osoita ihastusta, kun lapset tulevat kotiin maalia hiuksissaan, mutaa vaatteissaan ja ruoholäikkiä polvissaan. Ne ovat näkyviä todisteita siitä, että lapsesi on haastanut itseään ja oppinut jotain uutta.
  6. Kaikenlainen oppiminen alkaa uteliaisuudesta. Iloitse kaikista kysymyksistä, joilla lapsesi pommittaa sinua, ja opetusmateriaaleista ja leluista, jotka haastavat lapsesi uteliaisuutta. Anna lapsesi motivaation selvittää omalla tavallaan miksi/miten/minne/mitä, ja vältä korjaamasta. Kysy sen sijaan.
  7. Ennen koulunalkua ovat sosiaaliset valmiudet tärkeämpiä kuin lukemaan tai laskemaan oppiminen. Myymme lukuisia ihania kirjoja ja pelejä uteliaille lapsille, jotka soveltuvat kouluharjoitteluun aakkosten ja numeroiden parissa, ja nämä tuotteet ovat superhyviä matkalle mukaan otettavaksi tai harjoitteluun kotona. Mutta itse kyky oppia olemaan osa yhteisöä, on tärkeämpää. Sosiaalisia taitoja ei opita näytön edessä tai kirjasta, vaan ne omaksutaan, kun suoritamme aktiviteetteja yhdessä muiden kanssa, niin ulkona kuin sisällä.

Miten kaikki alkoi:

Vuonna 2005 meillä kummallakin oli pieniä lapsia. Siitä lähtien meidän yhteensä viisi lastamme ovat osallistuneet Leluakatemiaan leikkitestaajina ja koekaniineina. Aloitimme hyvällä idealla kotoa olohuoneesta, uurastimme ja uurastamme edelleen. Mutta huolehdimme aina siitä, että meillä sekä rakkailla työntekijöillämme on hyvä tasapaino perhe- ja työelämän välillä.

Se, mikä alussa tarkoitti muutamia tuotteita kotona ja alkeellista, skannattua verkkokauppaa, on nykyään yritys omalla toimistollaan Tanskan Hørsholmissa, ulkoisella varastolla ja kokonaisella parvella erittäin taitavia ja omistautuneita työntekijöitä.


Yhteystiedot:

Tarvitsetko apua lelun valinnassa tai haluatko palauttaa ostamasi lelun?

Oli kysymyksesi mikä tahansa, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme

.

Verkkokauppa Leluakatemia.fi, puhelin 09-4245 7560 – vastaamme arkipäivisin klo 9:30-16:00

Vastaamme verkkokaupan chattissa klo 10:00-16:00 

Sähköposti: hei@leluakatemia.fi